top of page
Burgemeester van Zanen met deelnemers tijdens Haagse vrijheidsmaaltijden

Een gezellige buurt maak je zelf

ORGANISEER JOUW EIGEN VRIJHEIDSMAALTIJD

INLEZEN

Zin om een vrijheidsmaaltijd te organiseren, maar eerst even checken wat het inhoudt? Pak de handleiding erbij, daar haal je inspiratie uit en lees je wat de ingrediënten zijn voor een geslaagde organisatie.

MELD JE AAN

Klaar om je aan te melden? Vul het aanmeldformulier in en je wordt onderdeel van de Haagse Vrijheidsmaaltijden. Meld je daarnaast aan bij het Nationaal Comité zodat zij jou op de landelijke kaart kunnen zetten. Welkom bij de club!

DOWNLOAD DE TOOLKIT

De toolkit zit vol materiaal om jouw maaltijd te promoten en aan te kleden. Je ontvangt communicatiemiddelen van de Haagse Vrijheidsmaaltijden én van het Nationaal comité.

De eerste stappen

EEN VRIJHEIDSMAALTIJD ORGANISEREN, WAT HOUDT DAT IN?

Bijzondere ontmoetingen aan de eettafel, de buurt dichterbij elkaar brengen en gesprekken over thema’s waar je niet dagelijks bij stilstaat; vrijheid, onvrijheid, wat betekent dat in jouw leven? Met een vrijheidsmaaltijd vergroot je je wereld. En organiseer je er één? Dan ben jij de aanjager van een nieuwe Haagse traditie. En dat brengt -naast eeuwige roem- heel veel dankbare stadsgenoten met zich mee!

Wat krijg je van ons? 
  • Materialenkit met onder andere posters, uitnodigingen, beeldiconen (duif), banners voor op de site én een manifest vol wervende tekst en uitleg die je kunt gebruiken. 

  • Na aanmelding bij het Nationaal Comité kun je blikken soep, placemats, gesprekskaarten en glazen aanvragen. 

  • Hulp, coaching en advies bij het bedenken van jouw maaltijd.

  • We connecten je aan andere clubs en organisaties.

  • Een template om jouw Vrijheidsmaaltijd te promoten.

Wat organiseer je zelf? 
  • De opzet van jouw maaltijd (tafels, banken, servies) 

  • De gasten aan tafel! Hoe informeer jij de mensen in je buurt? 

  • Optredens en gespreksstarters. Wij helpen je daar graag bij.

Optreden zoekt Vrijheidstafel 

Ben jij een muzikant, een artiest of (theater)maker en verzorg jij op 5 mei graag een optreden voor je stadsgenoten? Laat het ons weten via info@haagsevrijheidsmaaltijden.nl. Wij koppelen jou met liefde aan Vrijheidstafels die optredens zoeken.

Leuke Tips

04

AANSCHUIVEN

Sluit aan, ontmoet nieuwe gezichten en vier vrijheid met ons! Help people become familiar with the business and its offerings, creating a sense of connection and trust. Focus on what makes the business unique and how users can benefit from choosing it.

Lees meer

LAAT JE INSPIREREN

Iedereen mag en kan een Vrijheidsmaaltijd organiseren. Ben je benieuwd hoe je stadsgenoten dit hebben aangepakt? Kijk, vraag en laat je inspireren. Dit is jouw feestje!

Ik doe mee! En organiseer ook een Vrijheidsmaaltijd.

Stadsdeel
Dagdeel
Voor wie
bottom of page