top of page

Over ons

Twee vrouwen en een gezamenlijke liefde voor kunsten, ‘t liefst met culturele en maatschappelijke impact; ontmoet creatieve kwartiermakers Floor en Anne-lyke. Waar het ooit begon met één gezamenlijke maaltijd op het Lange Voorhout in samenwerking met Stichting Museumkwartier, bruist het in Den Haag deze bevrijdingsdag van de Vrijheidsmaaltijden. En ja, daar zijn ze best wel trots op.

 

Sinds 2010 runnen Floor en Anne-lyke hun productiebedrijf fa-bricage. Drie jaar geleden werden ze door het 4 & 5 mei comité gevraagd om kwartiermakers te worden in hun eigen stad; aanjagers van een nieuwe manier om vrijheid te vieren. 

 

Floor en Anne-lyke zijn sindsdien samen met een team van Haagse creatieve helden, op een missie om de Vrijheidsmaaltijden een nieuwe traditie te maken in multicultureel Den Haag. Een traditie die wordt omarmd door jong en oud. Van Scheveningen tot Schilderswijk, en alles ertussenin. Doe je mee?

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Team

Een team van knappe koppen, creatieve helden en echte organisatietalenten; zij zijn de stille -maar laaiend enthousiaste- krachten achter de Haagse Vrijheidsmaaltijden. En allemaal dragen ze een stukje bij aan de missie; de Haagse Vrijheidsmaaltijden een nieuwe traditie maken in Den Haag, zodat steeds meer onbekenden -van jong, oud, Hagenees tot Hagenaar- bekenden worden. Als dat geen feestje wordt!

Floor Zegers

Initiator + coordinator vrijheidsmaaltijd Den Haag

Anne-Lyke van den Elshout

Initiator + coordinator vrijheidsmaaltijd Den Haag

Mareille Prevo

Communicatie en PR

Anthony Renaud

Evenementen

Project support

Axel van Leeuwen

Project Manager

Event Communicatie

Patricia de Koning

Design

Hederik van der Kolk

Design, strategie en development

Lotte van Mourik

Tekst en Copywriter

Anne-Lyke van de Elshout en Floor Zegers

CONTACT

KOM MET ONS IN CONTACT

bottom of page