top of page

Mayura Thawornpradit

Edamame-boerenkool dip

Omdat iedereen het kan eten zonder er over na te denken of het wel of niet mag. En het is een multiculturele mix van ingrediënten. En wij vieren Bevrijdingsdag met alle soorten nationaliteiten vandaar dat dit echt gegeten moet worden!

"Alle soorten nationaliteiten aan 1 tafel"

Ingredienten (voor 10 personen)

  • 750 gram edamame

  • 250 gram boerenkool

  • 1 jalapeno vers

  • 4 teentjes knoflook

  • 1 limoen

  • 90 ml extra virgine olijfolie

  • 1 tl zout

  • 2 tl zwarte peper

Instructies:

Pel de knoflook en snij de jalepeno grof.

Doe alles ( behalve water ) in de blender en mix alles Als je de dip te dik vind kan je water toevoegen tot de gewenste dikte . Eventueel extra zout en peper toevoegen naar smaak . Schep alles eruit en geniet ervan!


Tip: op toast of gewone dippen met tortilla chips is het lekkerste

Vrijheid is voor mij
"Alle soorten nationaliteiten aan 1 tafel"
bottom of page